Domi rescata un punt per a l'Inter al derbi

La UE Sant Julià supera l’FC Ordino en un partit boig i es retroba amb la victòria 10 partits després

El davanter Sascha Andreu va aconseguir el primer gol de l'Inter Escaldes.INTER CLUB ESCALDES

La jornada 13 a la Lliga Multisegur Assegurances va respondre a les expectatives. Dos derbis al menú i un enfrontament clau a la part baixa entre dos equips ferits. El partit entre l’Atlètic i l’Inter Escaldes va deixar les coses tal com estaven entre els dos equips després d’un repartiment de punts que va arribar al darrer sospir. Un gol de Domi Berlanga al minut 94 va permetre a l’Inter rescatar un empat que semblava inaccessible quan, a falta d’un quart d’hora, el líder manava per 2 a 0 amb gols d’Àlex Martínez (9’) i de Jorge Bolivar (75’). Sascha Andreu va reduir distàncies per a l’Inter i Domi Berlanga, amb un xut que va tocar Agüero, va aconseguir l’empat definitiu en un derbi escaldenc fantàstic.

L’altre partit de la màxima de la jornada va ser menys igualat. L’FC Santa Coloma va sumar la cinquena victòria consecutiva i es col·loca ja com a segon classificat, a només un punt de l’Atlètic Escaldes. Dos gols d’Eloy Gila (‘1 i ‘82) i un de Carles Coto (5’) van permetre als de Dimitri Cheryshév plasmar la seva superioritat en un derbi colomenc que ja es va inclinar al minut cinc amb un 2 a 0 parcial. En un dels dos partits clau a la part baixa, la UE Sant Julià es va retrobar amb la victòria després de 10 partits i va guanyar l’FC Ordino per 2 a 3. Els lauredians es van presentar amb 14 jugadors i van aconseguir un triomf terapèutic, el segon de la temporada, que els permetia deixar el fanalet vermell en espera de la resolució del darrer partit de la jornada, que enfrontava la Penya Encarnada i la UE Engordany. Els ordinencs arribaven ferits després de caure la setmana passada i es van veure superats pel Sant Julià, que amb els dos gols de Zsolt i el de Chang entren en la lluita per la salvació. Rabasso i Pubill van fer els gols de l’Ordino, que es van veure a davant en el marcador durant 40 minuts. La jornada es va tancar amb el duel directe per la salvació. Penya Encarnada i la UE Engordany van empatar (1-1) quan tot semblava dirigit a veure un pas endavant de l’equip de Jesús Barón, que es va avançar al minut 68 amb un gol de Balastegui. En temps afegit, Spano va fallar el penal, que hauria significat el 0 a 2 i, en la jugada següent, Piloto va fer l’empat per a la Pe-nya Encarnada.