Victòria del MoraBanc contra l'Estudiantes (72-79)

Els tricolors sumen el vuitè triomf del curs

Imatge del partit

Estudiantes
Actualitzada 04/12/2022 a les 14:40

El MoraBanc Andorra ha sumat la vuitena victòria de la temporada després d’imposar-se 72-79 a la pista del Movistar Estudiantes. Tot i el mal inici amb un 11-0 en contra, els tricolors s’han refet i han sumat un gran triomf per seguir una setmana més al capdavant de la classificació.

Els tricolors han arrencat malament amb un 11-0 en contra i un 0/6 en tirs de camp, però poc a poc han anat reaccionant arribant 21-16 al final del primer quart. Poc a poc els homes de Natxo Lezkano han seguit millorant i s’han posat per primer cop per davant a set minuts pel descans amb el 23-24, i tot seguit han anat ampliant la diferència per marxar deu amunt 31-41 al descans. A la represa, els madrilenys s’han acostat a només un punt a l’equador del tercer període (46-47) i fins i tot han capgirat el marcador, però un bon final de quart tricolor ha deixat els del Principat 52-58 per davant, una diferència que ja no han deixat escapar i que els ha servit per sumar la vuitena victòria del curs per 72-79.

Els tricolors tornen avui mateix al país per començar a preparar demà el partit intersetmanal que l’enfrontarà el dimecres al Corunya al Poliesportiu a partir de les 20.00 hores.