49è lloc d'Irineu Esteve a Noruega

Roger Puig ha aconseguit dues plates, una a la Copa d'Europa i l'altra a un supergegant FIS

Irineu Esteve a NoruegaMonica-Nordic Focus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

IrineuEsteve ha finalitzat, en 49è lloc,a la Copa del Món de Lillehammer (Noruega) a la cursa de 10 quilòmetres amb sortida en intervals en modalitat clàssica. El fondista de laFAEha estat lluny dels temps capdavanters,peròha pogut entrar entre els50primers i sumar dos punts a la classificació general, on ara és 35è amb 66 punts. Esteve ha completat el traçat en un temps de22'26"8, a1'14"2 del vencedor de la prova, el noruecIverAndersen. El podi l'han completat els també noruecsDidrikToensethi HansHolund.

Per la seva banda, MariodaCruzhadisputat la primera cita de la Copa del Món deboardercrossquedant en 55a posició en la primera baixada, mentre que en la segona ha caigut a causa del mal estat de la pista. Elriderno podrà competir demà per les molèsties de la caiguda, segons informa la federació.

En la Copa d'Europa de supergegant, Jordina Caminal ha disputat avui la segona cita aZinal, finalitzant en42aposició. Per la seva banda, Roger Puig ha aconseguit dues plates enparalpí, una d'elles a la Copa d'Europa i l'altra en una cursa FIS.

tracking