trial

Gaudi Vall i Jordi Lestang, protagonistes a l'Open de Manresa

Gaudi Vall (Sherco) i Jordi Lestang (Montesa) van mantenir un espectacular duel en la disputa del Trial Open de Manresa, cursa amb la qual donava per finalitzat el Campionat de Catalunya de l’especialitat. Vall va acabar en primer lloc i Lestang va ser segon i la igualtat entre els dos pilots de la Federació Motociclista d’Andorra es va mantenir fins al darrer tram del recorregut (segon pas per la zona 9). En aquest punt Lestang, líder fins aquell moment, va penalitzar cinc punts i Vall no va desaprofitar l’ocasió per aconseguir el triomf a la categoria Top (negre). Pel que fa a la resta de pilots de la FAM presents a Manresa, al nivell vermell, Valentí Cristina va ser 10è, Jan Gabriel, 11è, i Joan Miquel Garcia, 12è. Al nivell blau, l’únic representant andorrà va ser Edgar García, que va finalitzar la prova en la 24a posició.