El MoraBanc recupera el lideratge (70-97)

L’equip tricolor, molt seriós, factura amb comoditat la visita a la pista del Juaristi ISB

El MoraBanc Andorra va sumar la sisena victòria de la temporada contra el Juaristi.IRAURGI ISB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Victòries com la facturada al Poliesportiu d’Azkoitia són les que fan guanyar lligues i assolir ascensos. La pista del Juaristi no té glamur, pressiona, i esdevé un carreró sense sortida si no es tenen posats els cinc sentits. El MoraBanc Andorra hi anava avisat i amb la granota del pic i pala i l’ecert des de fora -va convertir 17 triples- es va desfer amb solvència de l’Iraurgi i va deixar palès que també sap moure’s al fang. Fins a sis jugadors van exhibir dos dígits en l’anotació i Alexis Bartolomé, Dee i Speight van brillar amb llum pròpia en un triomf d’allò més coral (70-97).

Es va arremangar des de l’inici l’equip tricolor per assegurar la sisena victòria i tornar al lideratge de LEB Or. Dos triples consecutius de Johnny Dee i un primer parcial resolt per 13-21 van permetre al MoraBanc pastar amb tranquil·litat el partit i contrarestar la guerra pel seu compte que semblava portar Kevin Buckingham, l’aler-pivot del Juaristi, que va acabar amb 15 punts la primera part. La sortida de 0-8 al segon quart va aplanar una mica més el camí, però va ser en aquest punt, l’únic moment en què el grup de Natxo Lezkano va viure instants de dubte a l’hora de tancar el rebot i va donar peixet a l’equip basc. Tot i això, el MoraBanc tenia el partit molt controlat, fins i tot molt sobrat, i Llovet, Dos Anjos i Bartolomé van decidir mig tancar el partit i el 18-31 amb què es va destapar la segona mànega es va convertir en un 32-44 que ja començava a ser alpí i incontestable per a un Juaristi absolutament superat.

L’equip tricolor va tornar de l’interludi disposat a sentenciar i trencar el partit amb el govern de Dee i Speight. El grup de Lezkano anava per feina i es va plantar ja amb un +20 (44-64) a falta de 3’04” per facturar un tercer quart que el MoraBanc va tancar amb +21, 48-69, i amb una darrera mànega per davant que es presentava com un tràmit. Amb la bonança en el marcador, aquest cop els tricolors no van caure en el parany del partit contra el Burgos i tot i llepar-se els dits per la comoditat de la situació, van crivellar des de fora el Juaristi amb vuit triples més que alçaven el MoraBanc a un +30 feridor. Amb els segons acabant de caure, els de Lezkano maquillaven encara més les estadístiques amb 33 rebots -9 de Czerapowicz- i 17 assistències -8 d’Speight- per deixar el millor pòsit de cara a l’ater-ratge divendres del Força Lleida.

tracking