El MoraBanc Andorra marxa líder a l'aturada

Encapçala la taula classificatòria en un quàdruple empat

Tobias Borg llança a cistella.DANI CATALÁN / BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra marxarà a l’aturada per les finestres FIBA com a líder de la Lliga LEB Or després de la derrota ahir del Zunder Palència a la pista del Guuk Guipúscua Basket per 75-66. Amb aquest marcador, els homes de Natxo Lezkano encapçalen la taula de la segona categoria del bàsquet espanyol en un quàdruple empat a cinc victòries amb el Palència, el Força Lleida i el Movistar Estudiantes.

Tot això després de la victòria del conjunt tricolor contra el Burgos, amb tres quarts espectaculars, i amb un últim període per oblidar a causa, entre altres coses, de la falta de benzina fruit de les baixes. Sobre el triomf, el tècnic, Natxo Lezkano, va destacar que “hem de remarcar l’esforç que han fet els jugadors, la gran feina que han fet en defensa, en el rebot i en atac”. Va afegir que “ens hem enfonsat a nivell físic, i també hem renunciat a jugar, i això és el que em molesta més”.

L’equip tornarà a la competició el dia 20 contra el Juaristi. Després seguirà el seu Tourmalet particular amb els duels contra Lleida, Corunya i Estudiantes, de la part alta, i la visita també al camp del Melilla.

tracking