Un gran repte

El MoraBanc rep el San Pablo Burgos en un nou duel directe entre aspirants a l’ascens

El MoraBanc Andorra rebrà el San Pablo Burgos al Poliesportiu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra rep aquesta tarda l’Hereda San Pablo Burgos (18.30 hores) en un d’aquells partits marcats en vermell al calendari, ja que hi haurà cara a cara els dos equips que van baixar l’any passat de la Lliga Endesa i que són els principals candidats a tornar-hi. El partit no arriba en el millor moment per als tricolors, després de patir divendres passat la primera derrota del curs i de perdre dos jugadors importants, Maric i Luz, per als propers duels, però el tècnic, Natxo Lezkano, ja va avisar que no vol excuses. “Hi ha dos jugadors que no hi seran però els altres deu, sí”, va assenyalar el tècnic, que va agregar a continuació que “arribem amb molta il·lusió i moltes ganes, i és un partit que tot el món està esperant, d’aquells que tothom vol jugar, la resta de jugadors estan bé i no tinc cap queixa”.

El San Pablo Burgos està tenint un inici irregular, amb tres victòries i dues derrotes, l’última la setmana passada contra l’Alacant a casa després de dues pròrrogues, però compta a les seves files amb una de les sensacions d’aquest inici de temporada, el pivot Rasid Mahalbasic. Sobre l’interior dels burgalesos, Lezkano va assenyalar que “és un jugador diferencial, perquè quan rep la pilota és molt perillós, per ell i perquè pot passar-la bé als seus tiradors perquè tot el món té molta atenció quan agafa la pilota”. A més, va destacar que “el Burgos és més que Mahalbasic, hi ha altres jugadors que poden tenir també protagonisme perquè el Burgos té un superequip”.

Centrant-se en els tricolors, i com suplir les baixes, especialment la de Maric, el tècnic va assenyalar que “tenim dos jugadors bons i diferents en aquesta posició, en Nacho haurà de jugar més de cinc que de quatre, i Dos Anjos és també un jugador diferent”. Per últim, Lezkano va destacar que “tenim una forma definida de fer les coses, i a partir d’aquí hi ha alguns conceptes que canviem en funció dels equips i els jugadors amb qui juguem. A tots els duels fem petites variacions i avui també ho farem”.

D’altra banda, Lezkano va referir-se a la possibilitat d’incorporar algun temporer per suplir les baixes de Marin o Rafa Luz, i va afirmar que “un equip com nosaltres sempre ha de mirar el mercat, i ho estem fent, però a dia d’avui no ens plantegem portar ningú”.

tracking