El MoraBanc s'imposa al Burgos (88-82)

Els tricolors han sumat un triomf de prestigi tot i les baixes

Un moment del partit MoraBanc - BurgosDANI CATALÁN - BCA

ElMoraBancAndorra ha sumat la cinquena victòria del curs a laLEBOr després d'exhibir-se 88-82 davant delSanPablo Burgos. Els tricolors s'han refetdeles baixes sensibles deLuzi Maric, i han mostrat la seva millor versió davant d'un dels candidats a pujar a l'ACB arribant a manar per 30 punts, tot i que al final els visitants han pogut retallar diferències.

Els tricolors han començat a trencar el partit al final del primer quart on han marxat nou amunt (31-22), i hancontinuatmanant al segon període agafant una màxima diferència de 12 punts (37-25), tot i que en un mal final elSanPablo Burgos ha pogut retallar diferències aprofitant les imprecisions locals amb un 0-9 de parcial, però elMoraBancha tornat a treure la seva millor versió per marxar 12 amunt al descans (50-38) amb tres tirs lliures d'Andric.

A la represa, els tricolors hancontinuatmostrant la seva millor versió tot i les baixes, arribant a marxar per 29 (79-51), al final del tercer quart i fent gaudir al Poliesportiu amb el seu joc. El conjunt visitant únicament ha pogut maquillar el marcador al tram final, i els tricolors han acabat sumant un triomf de prestigi.