Vela

El vaixell 'Blackpatt', amb quatre andorrans, disputa les Winter Series

Els integrants de la tripulació.D. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vaixell Blackpatt participarà aquest cap de setmana a les Winter Series J70 de la Ciutat Comtal, una nova competició de vela organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona aprofitant que el 2023 se celebrarà la 50a edició de la regata Comte de Godó. L’embarcació del país estarà dirigida per l’exolímpic a Barcelona 1992 i Atlanta 1996 en 470 David Ramon, que exercirà com a patró i cap tàctic, i hi haurà tres companys més. El seu germà Marc exercirà de gènova i de piano, Eduard Mateu farà les funcions de gennaker i Cristian Marfà farà de proa.

Aquesta competició comptarà amb un gran nivell, i és que hi haurà present un total de 12 embarcacions, deu de les quals estan formades per regatistes professionals del primer nivell de la Lliga espanyola. De fet, des del Reial Club Nàutic de Barcelona es vol impulsar la classe J70 i per això van crear aquesta lliga, de les més importants tant en l’àmbit espanyol com mundial. En aquesta classe es competeix amb un vaixell petit i ràpid que permet tenir una sensació similar a la que hi ha en vaixells de classe olímpica.

A més d’aquesta primera regata el cap de setmana, n’hi haurà quatre més que es faran al novembre, desembre, gener i febrer.

tracking