Un gol de Berto Rosas deixa un punt en la cloenda de la Nations League (1-1)

El jove davanter permet la selecció empatar contra Letònia i finalitzar la competició amb 8 punts

Un moment del partitXavi MIró / FAF

Andorra ha finalitzat la present edició de la Nations League amb un empat a l'Estadi Nacional davant Letònia (1-1) en un partit dur i aspre i que permet els tricolors cloure la competició amb una xifra rècord de 8 punts. Un gol de Berto Rosas -la seva sortida ha revolucionat l'atac de la selecció- al minut 87 aprofitant una errada del porter letó ha fet justícia en un enfrontament que el grup de Koldo Álvarez de Eulate ha merescut poder anivellar abans. Letònia, que ha estat campiona de grup i ha certificat el seu ascens a la la lliga C, s'havia avançat al minut 50 amb un gol de Gutkovskis, però, finalment, Rosas ha permès que Andorra acabi la Nations invicte a casa.