El MoraBanc Andorra s'endú el 5è Trofeu Escaldes-Engordany

L'equip de Natxo Lezkano ha superat el CB Prat per 85-60

El MoraBanc ha guanyat al CB Prat i s'endú el Trofeu d'EscaldesComú Escaldes-Engordany

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena victòria de la pretemporada i ha aixecat el Trofeu Escaldes-Engordany després de desfer-se del CB Prat de LEB Plata per 85-60, en un partit disputat al Prat Gran i resolt pels tricolors a la segona part. Després d'un gran inici i d'un parcial de 21-9, els pratencs han fet un pas endavant i han aprofitat el tram on els tricolors s'han mostrat més espesos en atac per apropar-se fins el 53-43 amb què s'ha arribat al descans. El parcial de 32-17 en els dos darrers quarts ha permès el MoraBanc anotar-se el triomf i deixar el trofeu a casa. Dilluns, els tricolors disputen al Poliesportiu el partit d'anada de la Lliga Catalana LEB or davant el Força Lleida.