Carola Vila.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carola Vila va competir el cap de setmana a una cursa de rollerski a Itàlia, dins del procés de treball de pretemporada. L’andorrana va ser 10a i va finalitzar els 7,7 quilòmetres de la cursa de roller –Trofeu Penne Nere GSA Sovere– amb +2’32’’ respecte a la vencedora, la italiana Cristina Pittin, que es va imposar amb 31’59’’. Així mateix, també va competir l’espa­nyol Imanol Rojo, que entrena a l’estructura de la FAE, i que va ser 8è a 29” del guanyador, l’italià Francesco de Fabiani.

No va competir, com ja estava previst, Irineu Esteve, que continua amb el treball de recuperació de la clavícula, però que a poc a poc comença a entrenar amb normalitat. L’equip es troba ara a Passo-Lavatze, tenint com a programa sessions de treball físic perquè no hi ha neu a les glaceres per tal d’entrenar.

Dos podis en alpí

D’altra banda, en alpí, l’equip sub 19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) ha començat la temporada de competicions a Antillanca (Xile) amb dos podis. Van ser a l’eslàlom del Nacional júnior del país sud-americà, amb la 2a plaça de Salvador Cornella i la 3a de Maià Font. El guanyador de la carrera, que es va disputar dilluns, va ser el xilè Diego León, amb 1’08”89, mentre que Cornella, segon, va finalitzar a 3”75, i Font, tercer, a 4”21. Martí Llort i Carlos Salinas van ser 10è o 11è, amb +6”40 i + 7”30, respectivament.

tracking