Triomfs d'Inter, Atlètic i FC Santa Coloma (2-1)

Cap dels tres equips no va fallar, i són els primers colíders de la competició, amb tres punts

L'Inter Escaldes va imposar-se per 2-1 a l'FC Ordino.FAF / X. MIRÓ

L’Inter Club d’Escaldes va començar la nova edició de la Lliga Multisegur Assegurances igual que va acabar l’anterior, guanyant. El vigent campió, que busca el seu quart títol consecutiu, va imposar-se ahir a l’FC Ordino per 2-0 a la primera jornada del campionat i és un dels tres colíders després de la primera jornada del campionat. El conjunt blau i negre va avançar-se ben aviat gràcies al gol de De la Torre quan tot just s’havien disputat set minuts, i va poder ampliar diferències encara a la primera part amb el 2-0 obra de Gerard Hulk Artigas. A la represa, l’Inter va buscar el tercer, però el que va arribar va ser el 2-1 al temps afegit.

El duel boig de la jornada va ser el que van protagonitzar Atlètic Escaldes i UE Santa Coloma, que va finalitzar amb un triomf agònic dels escaldencs per 2-3 amb una diana de Víctor Pérez al minut 88. L’Atlètic s’havia avançat passada la mitja hora de joc amb un penal transformat per Aleix Cisteró, i va obrir forat al minut 60 amb un gol de Xavi Puerto. Els colomencs, però, no van donar-se per vençuts i van poder empatar amb les dianes de Faysal al 65 i d’El Kabbou al 78, però la diana de Víctor Pérez a dos minuts per al final va donar els tres primers punts del curs al conjunt dirigit per Fede Bessone.

El primer triomf de la Lliga Multisegur Assegurances, però, va ser per a l’FC Santa Coloma, que enguany s’ha reforçat de la mà d’inversors forans per millorar la mala dinàmica de les dar-reres temporades, i va arrencar el curs amb triomf per 0-1 davant d’una renovada UE Engordany. El gol de David Virgili, de penal, al minut 40, va donar el primer triomf a l’equip colomenc, que s’ha reforçat amb internacionals com Marc Rebés i José Gomes.

Finalment, un dels dos equips acabats de pujar a la Lliga Multisegur Assegurances, el Penya Encarnada d’Andorra, va rascar un punt després d’empatar sense gols davant d’un rival complicat com és la UE Sant Julià.

La Lliga Multisegur disputarà diumenge la segona jornada, i aquest cap de setmana arrencarà també una Lliga Unida amb novetats, ja que pujaran tres equips directes perquè la màxima categoria del futbol nacional compti amb deu equips a partir del proper curs.