Irineu Esteve evoluciona bé de la luxació de clavícula

El jove esquiador està entrenant fent servir només un braç

Irineu Esteve entrenant sense fer servir el braç afectat per la lesió de clavículaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve progressa correctament de la luxació de clavícula que va patir a l'agost per una caiguda quan entrenava en bicicleta, segons informa la Federació d'Esquí (FAE). L'entitat destaca que "el procés de recuperació ha anat molt bé i Esteve va entrant poc a poc en la dinàmica de l'equip d'esquí de fons".

El jove esquiador va tornar a entrenar amb rollerski fa dues setmanes tot i que només amb un braç i un bastó seguint la recuperació i el cos tècnic i els serveis mèdics preveuen que la setmana vinent pugui utilitzar el braç que es va lesionar. L'entrenador i director de la secció de fons, Joan Erola, recalca que "estem anant a bon ritme però sense presses. Estem en un moment en què hem de fer les coses bé perquè tenim temps de recuperació abans de les curses i no estem intentant anticipar coses que després ens puguin perjudicar".

Esteve marxarà amb Carola Vila l'espanyol integrat a l'equip Imanol Rojo divendres a Itàlia, a Passo-Lavatze a fer una estada en sec, com estava previst. Irineu Esteve farà un programa de preparació diferent i Vila i Rojo participaran en la primera cursa el 10 de setembre a Sobere per fer una pujada de roller de 7,5 quilòmetres en clàssic.

Xile

La preparació dels equips d'esquí alpí també continua i els integrants del grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) es troben entrenant a Xile, segons informa la FAE. Carlos Salinas, Maià Font, Martí Llort, Salvador Cornella, Eric Ebri, Adrià Prats, Enzo Fuentes, Nicolas Piccino, Marc Fernàndez, Pere Cornella i Pirmin Estruga són els joves membres del grup desplaçat a Corralco.

tracking