x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
BTT

La federació, satisfeta amb el paper fet a Les Gets

El director tècnic de la FAC, Ivan Vila, optimista de cara al futur
Kilian Folguera va acabar 84è en 'cross-country'.

Kilian Folguera va acabar 84è en 'cross-country'.

Kilian Folguera va acabar 84è en 'cross-country'.

FAC
Actualitzada 30/08/2022 a les 12:03
El director tècnic de la Federació Andorrana de Ciclisme, Ivan Vila, ha fet una valoració positiva de les actuacions dels bikers andorrans al recent Campionat del Món de Les Gets (França). “La secció on teníem més expectatives [descens] ha funcionat, tot i l’accident d’Arnau Graslaub”, introdueix. El director lamenta que “el ritme que portava abans de la caiguda era de poder fer un Top 20 tranquil·lament”. L’altre representant en DHI (descens) va ser Àlex Iscla, que va entrar a la final i va signar una meritòria 71a plaça. “Un resultat que està, realment, molt bé”, assegura.

Pel que fa a cross-country, en elit Xavi Jové va ser 81è, Kilian Folguera va acabar 84è en la categoria sub 23 i els júniors Roger Turné i Adrià Regada van ser 68è i 83è, respectivament. “Va ser una llàstima que el Kilian [Folguera] trenqués el canvi i hagués d’acabar la prova corrent perquè es va quedar a una volta, quan hauria passat el tall sense problemes”, comenta Vila, que afegeix que “Jové es va quedar a dos voltes però és el primer any i porta només sis mesos fent aquesta disciplina i, home, era un Mundial”. Els júniors Turné i Regada “van fer uns resultats molt bons, i més tenint en compte que són de primer any. Roger va passar el tall sobrat i una caiguda va fer que l’Adrià no ho aconseguís”, explica el director tècnic de la FAC.
Etiquetes
  • #1 Satisfeta és molt !
    (30/08/22 13:38)

    Satisfeta és molt ! potser massa i tot per places tant llunyanes del primer lloc. Contenta d'haver acabat, esperançada per fer-ho millor la propera vegada, amb ganes d'entrenar més per millorar, feliç perquè ha agafat molta experiència que li serà útil en curses futures, però satisfeta...

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts