L'FC Andorra negocia la cessió del jugador del Manchester United Mejbri

L’FC Andorra negocia amb el Manchester United la cessió per un any del talentós migcampista tunisià, de 19 any

Hannibal Mejbri, de 19 anys, és una de les fermes promeses del planter del Manchester United.MANCHESTER UNITED

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

En plena voràgine per l’aproximació de la data de tancament del mercat de fitxatges i encara amb deures per fer, el diari L’Equipe va deixar anar ahir la gran bomba. Hannibal Mejbri, el talentós interior i mitjapunta del Manchester United podria jugar aquesta temporada a l’FC Andorra en qualitat de cedit. El titular sona molt bé i és molt llaminer, però la cosa no és tan senzilla. La de Mejbri és, sense cap discusió, una oportunitat de mercat que se li ha presentat a la direcció esportiva tricolor i que no es pensa deixar escapar. Ara bé, tot i que les negociacions estan obertes i fan relativa bona pinta, hi ha esculls per superar i algun serrell que discutir. Un d’aquests, que la cúpula del ManU veuria amb més bons ulls cedir el jove jugador, de 19 anys i internacional amb Tunísia, a un equip de la Championship anglesa, la segona divisió, per poder tenir més controlada la seva evolució. A més, no es negocia amb els directius d’Old Trafford cap opció de compra obligatòria per Mejbri i ni molt menys seria de 25 milions, una xifra absolutament inabastable per un club com l’FC Andorra i una quantitat totalment irreal per a molts equips, fins i tot, de Primera Divisió.

La promesa del futbol tunisià

Nascut a Ivry-sur-Seine (França), Hannibal Mejbri va arribar al Manchester United procedent del Mònaco el 2019. Tot i la seva qualitat, no ha aconseguit fer-se un lloc al primer equip del Manchester United, amb qui ha jugat tres partits a la Premier League, però porta un cert temps amb dinàmica de treball amb el grup, abans de Solskjaer i ara d’Eric ten Hag. Mejbri és un futbolista que pot actuar com a pivot, com a interior i de mitjapunta i amb una grandíssima visió de joc, però que, de vegades, pot pecar de poc treballador. Va ser finalista de la Copa Àrab al desembre i va participar a la Copa Africana de Nacions (CAN) un mes després, jugant dos partits a la fase de grups. El que és clar és que, en cas d’aconseguir la cessió, l’FC Andorra haurà protagonitzat una de les operacions més mediàtiques del mercat.

Tres noves arribades, a punt

Més enllà de Mejbri, la direcció esportiva de l’FC Andorra continua treballant per acabar d’arrodonir la plantilla. A falta d’una setmana per tancar el mercat –els equips tenen fins a les 23.59 h del dia 1 de setembre com a límit–, a Jaume Nogués i Eder Sarabia li falten encara dues peces per tenir tancada la plantilla. A falta d’oficialitat, que hauria d’arribar en els pròxims dies, Germán Valera, extrem de l’Atlético de Madrid, Moha Moukhliss, migcentre del Reial Valladolid Promeses, i el central del Barça Atlètic Mika Mármol són nous jugadors de l’FC Andorra. En el cas de Moha, que arriba després d’haver rescindit el contracte que encara el lligava al club castellà, no es descarta que s’acabi cedint a un equip de Primera RFEF per poder garantir minuts a un futbolista, de 20 anys, de molta projecció, i internacional a les categories inferiors amb la selecció espanyola. Mika Mármol arriba per mitjà d’un traspàs i el Barça es guarda un percentatge d’una futura venda. Amb aquests tres nous reforços, la plantilla queda gairebé enllestida a falta dels dos davanters, el gran maldecap per a Jaume Nogués i la direcció esportiva. Fins ara cap de les opcions per reforçar aquesta posició ha cristal·litzat –fins i tot s’ha estat pentinant el mercat fora d’Espanya– i ara ja és un esforç a contrarrellotge poder trobar els dos acompanyants de Carlos Martínez en l’apartat del gol.

L'EQUIP TORNA A LA FEINA AL COMUNAL PER PREPARAR EL PARTIT DAVANT LAS PALMAS

Després de gaudir de tres dies lliures, la plantilla de l’FC Andorra va reprendre ahir la feina a l’Estadi Comunal Joan Samarra. El grup d’Eder Sarabia ja ha paït i analitzat les errades que van provocar la derrota a El Molinón contra l’Sporting de Gijón i només té al cap el compromís de la tercera jornada. Serà dilluns a l’Estadi Gran Canària contra un altre dels històrics, la UD Las Palmas, que ha començat la temporada de forma notable, amb 4 punts de 6 possibles, i que ve de golejar el Málaga a La Rosaleda. Sarabia té disponible tota la plantilla i, en funció de com es vagin produïnt els moviments de mercat, podria tenir ja a la seva disposició pel partit davant el quadre canari a l’extrem Germán Varela o al central Mika Mármol.

tracking