El Morabanc té la plantilla desitjada pel repte de la LEB

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, molt satisfet amb la confecció de l’equip que lluitarà l’ascens

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, i Thomas Schreiner, ahir.IVAN ÁLVAREZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb el recent fitxatge de l’aler-pivot serbi, Mihajlo Andric, el MoraBanc Andorra ha tancat una plantilla amb totes les garanties per somiar. Per lluitar per aquells “somnis nous” que enguany llueix com a leit motiv del club tricolor després del desencís de perdre la categoria.

El gran repte de reconquerir l’elit i de recuperar la presència a la Lliga ACB recau en 12 jugadors que conformen un roster per tremolar: Rafa Luz, Schreiner i Speight, com a bases; Borg, Dee, com a escortes; Rubio i Alexis Bartolomé com a alers; Llovet, Andric i Czerapowicz com a ala-pivots, i Dos Anjos i Maric com a torres, en la posició de 5. Una rotació molt completa, versàtil, física, amb punts a les mans, i molt d’ells amb experiència a la Lliga ACB. El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, es va mostrar molt satisfet de la confecció total de l’equip i va apuntar ahir que “hem aconseguit arrodonir una plantilla amb la idea que teníem i no era fàcil”. Solana va afegir que “hem pogut tancar jugadors que apostaven per primeres lligues europees. Ara és moment de fer equip i que les peces vagin encaixant”.

El director general va fer aquesta valoració durant la presentació de Thomas Schreiner com a jugador tricolor. El base, de 1,95 m i 35 anys, torna a l’entitat cinc anys després, va militar entre els cursos 12-13 al 16-17, amb el gran objectiu de l’ascens a la Lliga ACB. “És com tornar a casa i ho faig sent un jugador més experimentat i més madur i espero poder ajudar a aconseguir retornar l’equip a la màxima categoria”, va comentar. Solana va destacar que Schreiner “va apostar per nosaltres en l’anterior etapa a la LEB Or, es va fer un lloc a l’equip i al país i ara hem tingut l’opció de recuperar-lo. Ens aportarà experiència, compromís i coneixement del club”. I és que aquests són aspectes que, de ben segur, es necessitarà per acomplir el gran objectiu, l’ascens. Schreiner, però, va enviar un avís a navegants: “La LEB Or és complicadíssima i serà molt dura. Els equips s’han reforçat molt bé i potser serà la LEB més potent dels darrers 20 anys”. El base va afegir que “els meus companys de posició, Luz i Speight, són dos jugadors molt bons, els conec bé, que ens ajudaran molt durant la temporada”.

tracking