Pau Casadesús, un heroi inesperat que fa història

L’equip segueix a Oviedo preparant el duel contra l’Sporting

Pau Casadesús a l'entrenament d'ahir.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pau Casadesús va entrar a la història de l’FC Andorra amb el cop de cap al minut 95 del partit de dilluns al Carlos Tartiere d’Oviedo, que va donar els tres punts a l’equip tricolor en l’estrena al futbol professional. Segur que quan algú pensava qui podia ser el primer golejador de l’equip ell no era a les travesses, i fins i tot el tècnic, Eder Sarabia, va fer broma a la roda de premsa posterior al partit assenyalant que “crec que no marcava des d’infantils”. Un dels primers fruits de l’acord de col·laboració entre el Nàstic de Manresa i l’FC Andorra, l’any passat va jugar dos partits de titular, un de Copa i un de lliga, i també va tenir uns quants minuts al camp del Cornellà, però diumenge va entrar per la porta gran al futbol professional.

Després de la voràgine viscuda durant el vespre nit de diumenge, ja més tranquil Pau Casadesús va intentar explicar ahir el moment del gol i va manifestar que “no en tinc gaires records, sé que tenia la pilota l’Hector, vaig veure espai al primer pal i vaig entrar amb tot amb la sort que la pilota va anar a parar allà”, i va afegir que “després del gol va ser una bogeria: vaig començar a córrer fins que em vaig abraçar amb els companys”.

Després de la celebració al vestidor, l’FC Andorra ja va tornar ahir a la feina a Oviedo, on estarà tota la setmana per preparar el partit de dissabte (17.30 hores) contra l’Sporting de Gijón.

tracking