Esquí Alpí

Verdú segueix posant-se a punt per a l'inici de la temporada

L’esquiador ja ha fet dues estades amb neu a Suïssa i properament viatjarà a Nova Zelanda per fer-ne una altra

Joan Verdú, durant un acte d'homenatge a la seu de Crèdit Andorrà.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú segueix en plena pretemporada en un procés que té clarament una data al cap, el 23 d’octubre, quan arrenqui el calendari de la Copa del Món amb l’habitual primera cita, la cursa de gegant de Solden, a Àustria. L’esquiador, que ha canviat d’equip tècnic i ara compta amb Juan Lago com a entrenador i Andrea Peretti de skiman, va fer un primer balanç del període de preparació i va destacar que “la pretemporada està anant molt bé”, i va afegir tot seguit que “pel que fa a la preparació física aquest any hem fet un pas endavant i estem treballant molt durament, molt intensament, però noto grans millores”. A més, l’esquiador va destacar el pas endavant que s’ha realitzat en el treball específic, tot assenyalant que “tot el que no depèn de nosaltres ho estem cuidant al màxim, com ara l’alimentació, de descans, de rehabilitació, de prevenció de lesions”, i va cloure que “en aquest aspecte estic molt content perquè sento que estem millorant molt en tots aquests aspectes, i penso que pel nivell on volem estar són detalls que cal tenir molt en compte”.

Verdú ja ha fet dues estades de pretemporada amb neu i pròximament es desplaçarà a Nova Zelanda per fer un nou stage. Sobre aquest primer tast va declarar que “ha anat molt bé per provar el nou material, per veure com va el funcionament amb el nou equip, amb el nou entrenador i el nou preparador d’esquís, i de moment estic encantat amb l’equip”, mentre que sobre la marxa a Nova Zelanda va destacar que “tinc moltes ganes de començar aquest bloc més intens de preparació a Nova Zelanda, on sí que provarem més de debò tot el material i ja començarem a perfilar tots els detalls per estar el millor preparats possible per a l’obertura de la Copa del Món, a l’octubre”.

A més de la temporada de Copa del Món, que acaba amb les finals de Grandvalira, l’altra gran cita del curs serà el Mundial de Courchevel Meribel al febrer.

tracking