piragüisme

Mònica Doria acaba sisena a la final de canoa

Quatre segons de penalització van deixar-la fora del podi

Mònica Doria durant la competició de canoa.Canoe europe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va ser sisena a la final de canoa del Campionat d’Europa sub-23 que va celebrar-se a Ceske Budejovice (República Txeca). La palista, encara afectada per un fort refredat, no va poder mantenir la bona línia del matí, on havia fet el millor temps a la semifinal, i va acabar fora del podi per ser sisena, afectada per quatre segons de penalització per tocar les portes 7 i 18 del recorregut.

Al matí, Doria havia fet el millor temps a la semifinal amb un registre de 93”03, amb dos segons de marge respecte a Gabriela Satkova, tot i sumar una penalització de dos segons. A la gran final no va poder repetir la seva actuació, i va ser sisena amb un registre final de 98”53, acabant a 6”94 de la txeca Gabriela Satkova, que va proclamar-se campiona d’Europa davant de la seva afició. La segona posició va ser per a la també local Tereza Kneblova, mentre que el podi va tancar-lo la francesa Fanchon Janssen. Doria no va disputar finalment la competició extrema.

Amb aquesta competició, Mònica Doria va tancar el bloc principal de la temporada, que l’ha dut a disputar el Mundial i Europeu tant en categoria sub-23 com en absoluta, on s’ha penjat dos metalls. La palista posarà el punt final a la campanya amb les dues últimes cites de la Copa del Món, la propera setmana a Pau, i en 15 dies a la Seu d’Urgell.

tracking