L'hora de la veritat

L’FC Andorra s’estrena a la Segona Divisió amb la visita a un camp històric com el Carlos Tartiere d’Oviedo

Sessió d'entrenament de l'FC Andorra.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ha arribat el dia. Lluny queda ja aquell 21 de maig quan l’FC Andorra va derrotar 1-0 l’UCAM de Múrcia a l’Estadi Nacional i va aconseguir l’ascens a la Lliga Smartbank, però l’estrena ja és aquí i els tricolors debutaran aquesta tarda (17.30 hores) al futbol professional espanyol. Ho farà, a més, en un escenari majestuós com el Carlos Tartiere d’Oviedo, amb capacitat per a 30.000 espectadors. Al davant hi haurà el Reial Oviedo, un històric del futbol espanyol, que a la dècada dels 2000 va patir una greu crisi que va fer-lo baixar a Tercera Divisió, però que ja fa uns anys que s’ha recuperat i que està consolidat al futbol professional.

Al vestidor tricolor, la paraula que sobresurt és il·lusió per afrontar aquest nou repte i, en aquest sentit, el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va destacar que “han estat 40 dies de pretemporada que s’han fet una mica llarga per estar molts dies a fora, però estem enfocats ja en el partit, en ser nosaltres i en gaudir-ho”. A més, quant a la possible pressió escènica pel debut, va afegir que “tenim un inici de lliga apassionant i un dels reptes és saber adaptar-nos als contextos i als ambients que ens trobarem”.

A nivell futbolístic, el tècnic va assenyalar que “la plantilla està oberta encara, però no soc d’excuses, anem a Oviedo amb plena confiança, treurem un equipàs i estic segur que competirem i hem de saber contrarestar el potencial de l’Oviedo”, i pel que fa a l’aliniació va explicar que “tenim encara dues o tres coses a l’aire que decidirem, però plena confiança en tots i en l’equip que treurem” i va cloure que “el bloc ha de ser el de l’any passat durant tota la temporada perquè confiem en ell, s’ho han guanyat, i van fer-ho molt bé”. Per últim, va afirmar que l’Oviedo “és un equip experimentat, i tindran l’afició al costat, i són un equip amb recursos i amb variants a dalt”.

L’equip va viatjar ahir cap a Oviedo, on va fer l’últim entrenament, i Eder Sarabia tindrà tota la plantilla a disposició pel duel d’aquesta tarda.

L'hora de la veritat

tracking