La Copa del Món de l'any vinent se celebrarà del 23 al 27 d'agost

Copa del Món de BTT d'enguany.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Copa del Món de BTT de Vallnord-Pal Arinsal canviarà de dates l’any que ve i se celebrarà força més tard del que és habitual, concretament entre el 23 i el 27 d’agost, segons el calendari que va publica ahir l’UCI (Unió Ciclista Internacional). Com a novetat, l’any vinent la disciplina de BTT i la d’enduro tindrà un únic calendari amb un total de 34 curses dividides en 15 seus diferent. Com ve sent habitual durant les últimes edicions, Vallnord-Pal Arinsal acollirà tres curses, la de descens, la de cross-country olímpic i la de cross-country short track.

La del 2023 serà la vuitena vegada en què la Copa del Món de BTT visita el país, i també servirà com a preludi de la gran cita d’aquí a dos anys, quan Vallnord-Pal Arinsal aculli per segona vegada a la seva història el Campionat del Món de l’especialitat, tal com ja va fer el 2015.

A més dels nous calendaris, l’UCI també va anunciar un acord amb Warner Bros i Discovery per obtenir “una nova visió de la bicicleta de muntanya”, així com per “reflectir el creixement que està tenint aquesta disciplina al llarg dels últims anys”.

tracking