L'FC Andorra vol fitxar un central i tres davanters

L’FC Andorra espera fitxar tres atacants més, a part d’un central, però cap podria ser-hi per a l’estrena de dilluns

Petxarroman, durant la presentació com a jugador tricolor.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, vol segellar l’arribada de tres davanters més abans del tancament del mercat de fitxatges, tal com va admetre ahir durant la presentació de l’última incorporació, Alex Petxarroman. A més dels tres atacants, Nogués va confirmar que s’està buscant un central. Encara que aquestes siguin les posicions a reforçar, el director esportiu va destacar que “estem pendents de totes les posicions perquè tot el que sigui millorar sempre és benvingut”, i va afegir tot seguit que “crec que tenim un molt bon equip i hi creiem molt”. El que és pràcticament impossible és que cap dels reforços pugui arribar a l’estrena de dilluns vinent al Carlos Tartiere d’Oviedo, tal com va reconèixer Nogués.

Pel que fa a sortides, el club va confirmar ahir a la tarda l’acord amb David Martín per rescindir el contracte. L’atacant segovià ha disputat 48 partits com a tricolor i marxarà a l’Algesires, de Primera RFEF. Alguns equips s’han interessat per Manu Nieto i Nogués, tot i no donar noms, va explicar que s’està treballant també en altres sortides.

'Petxa', atret per l’estil de joc

L’últim fitxatge tricolor, Alex Petxarroman, Petxa, va assenyalar ahir durant la seva presentació com a jugador de l’FC Andorra que “l’interès que van mostrar perquè vingués, l’equip i a allò que els agrada jugar, que va amb el meu estil, és el que em va fer decidir”, i va afegir que “el que vull és sentir-me protagonista, aquest és un equip que li agrada jugar a futbol, crec que puc créixer i millorar i que hem triat bé”. Per últim, va explicar que tot i la seva polivalència, “vinc a jugar de lateral, sabent que si hi ha alguna circumstància puc fer-ho en altres posicions”.

D’altra banda, el club va fer una valoració positiva de la campanya d’abonats, que ja és propera als 900 socis. Jaume Nogués va declarar que “està anant bé tot i els problemes, i hem de ser ambiciosos i tirar amunt”, i va afegir que “jo em vaig marcar l’objectiu de tenir 1.500 socis”.

LES OBRES DEL NACIONAL SEGUEIXEN EL PLA PREVIST

Durant la presentació de Petxarroman, el director general del club, Jaume Nogués, va explicar que les obres d’adequació de l’Estadi Nacional “van sobre el previst, i fins i tot hem pogut avançar algun dia”, a més d’assenyalar que “les tempestes ens feien patir una mica, però fins i tot ens han ajudat per poder compactar la sorra que hi haurà sota la gespa”. Precisament, aquest serà el proper pas i Nogués va destacar que la idea és que la nova gespa pugui començar a instal·lar-se ja dilluns 22, tretze dies abans del debut a casa, previst per al 3 de setembre contra el Granada. Tècnics de LaLiga realitzaran una visita dimecres vinent al país per veure l’evolució de les obres a l’Estadi Nacional.

tracking