Petxarroman arriba amb ganes de sentir-se protagonista

Nogués descarta poder tancar cap fitxatge abans de l'estrena a Oviedo

Alex Petxarroman ha estat presentat aquesta tarda

Alex Petxarroman ha estat presentat aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha presentat a Alex Petxarroman com a nou futbolista tricolor. El lateral dret arriba cedit de l'Athletic Club per aquesta temporadai ha manifestat que "el que vull és sentir-me protagonista, aquest és un equip que li agrada jugar a futbol i crec que puc créixer i millorar, i crec que hem triat bé", i ha afegit que "l'interès que van mostrar perquè vingués, l'equip, i al que els agrada jugar, que va amb el meu estil, és el que va fer decidir-me". Sobre les primeres hores al país, el defensa ha assenyalat que "tot està anant bé, ja he fet dos entrenaments, poc a poc vaig coneixent els nous companys i adaptant-me".

De la seva banda, el director esportiu tricolor, Jaume Nogués, ha afirmat que "estem molt contents de tenir-lo amb nosaltres, des de que vam pujar estàvem intentat que vingués, i sabíem que seria difícil, però gràcies a deu està aquí". A més, ha explicat que "pot aportar-nos experiència al futbol professional, és perfecte pel joc associatiu, pot jugar de lateral dret i de pivot, i ens anirà molt bé pel joc que podem practicar".

Repàs al mercat

Jaume Nogués ha fet també un repàs al mercat de fitxatges i ha deixat gairebé per impossible que pugui arribar algun altre reforç de cara a l'estrena de dilluns al camp de l'Oviedo. En aquest sentit ha explicat que "les negociacions enguany són més complicades, s'allarguen més del normal, i a dia d'avui és molt difícil que arribi algun altre jugador". Sobre les arribades, ha confirmat que "estem treballant en un central, estem treballant en totes les posicions, estem contents, però a dalt ens falten tres jugadors segurs, i estem mirant també a veure com es mou el mercat".

Pel que fa a les sortides, el club ha confirmat que ha arribat a un acord amb David Martín per la rescissió del seu contracte. L'atacant havia estat un dels màxims golejadors de la temporada amb dos gols, i apunta a marxar a l'Algesires de Primera RFEF. Nogués havia manifestat aquesta tarda durant la roda de premsa que "en principi sortirà algun jugador avui, i treballem altres casos", i s'especula també en l'interès d'alguns equips de Primera RFEF en fer-se amb els serveis de Manu Nieto.

Nogués ha parlat també de les obres a l'Estadi Nacional i ha afirmat que estan anant sobre el previst i que dimecres hi haurà una visita de LaLiga, i s'ha mostrat també satisfet pel bon ritme de la campanya d'abonaments, que ja ha arribat als 800 o 900 socis.

tracking