'roller-ski'

Irineu Esteve acaba en 28è lloc als 50 quilòmetres

Esteve, en una competició anterior.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve va finalitzar en 28a posició a la segona prova del Blink Festival de roller-ski que se celebra a Noruega, la cursa de 50 quilòmetres. El fondista de la FAE no va poder repetir el podi aconseguit a la jornada inaugural i va completar el recorregut en 2 h 00’52”4, a 1’30”9 del vencedor, el suec Max Novak. El britànic Andrew Musgrave i el noruec Magnus Vesterheim van completar els llocs de podi.

A la prova femenina, Carola Vila va aconseguir entrar dintre del Top 20 i va classificar-se en 18è lloc, tot i que força lluny de les millors, ja que va entrar a meta a més de 18 minuts de la vencedora, que va ser la sueca Linn Somskar. Astrid Oyre Slind, de Noruega, i Victoria Carl, d’Alemanya, van completar els llocs d’honor.

L’equip de fons de la Federació Andorrana d’Esquí també va estar representat pels joves Gina del Rio i Quim Grioche. La primera va demostrar el seu bon moment de forma i va tornar a pujar al podi amb una segona posició que se suma al triomf de dijous, mentre que Grioche va finalitzar la cursa en 17a posició de la seva categoria.

tracking