Pretemporada

L'FC Andorra perd contra l'Osca (3-1)

David Martín ha marcat el gol tricolor

Derrota de l'FC Andorra contra l'OscaFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FC Andorra ha caigut derrotat per 3-1 contra la SD Osca en el sisè partit de pretemporada que disputen els del Principat. Els tricolors han arrencat malament, i és que abans del primer minut l'Osca ja ha tingut la primera arribada, i quan no s'havia complert el minut cinc Escriche va fer l'1-0. Els aragonesos han recuperat una pilota i han sortit ràpid a la contra, i Marc Mateu li ha posat una pilota a Escriche per obrir el marcador. L'FC Andorra semblava groggy, i l'Osca ha tingut el segon, tot i que els homes d'Eder Sarabia han anat apujant línies poc a poc fins a empatar el duel al minut 20. Riverola amb una bona jugada individual a la frontal ha xutat, i David Martín, molt oportunista, ha aprofitat el refús d'Andrés Fernández per igualar el duel. A partir d'aquí, l'FC Andorra s'ha fet amb el domini del matx, i Alti i Nieto han tingut l'1-2 a les seves botes, tot i que l'Osca tampoc s'ha quedat enrere i Kanté ha obligat a Nico Ratti a lluir-se amb una magnífica intervenció just abans del descans.

A la represa, la primera aproximació ha estat per a Iván Gil, que ha intentat sorprendre a Andrés, tot i que el porter local ha evitat el gol amb una bona intervenció, i tot i que el duel ha anat baixant el ritme poc a poc, els tricolors s'han mostrat millor sobre la gespa. Però quan millor estava l'FC Andorra, ha arribat el 2-1 pels locals. Primer Ratti ha evitat el gol en un llançament de falta de Timor, i a la sortida del servei de cantonada posterior, Florian s'ha avançat a la defensa tricolor per avançar els aragonesos. I gairebé sense temps per refer-se, just tornar de la pausa d'hidratació, Joaquín Muñoz ha anotat el 3-1 després d'aprofitar un refús del pal després d'un xut de Dani Escriche. L'FC Andorra ha buscat retallar distàncies, però el marcador ja no s'ha tornat a moure i els tricolors han sumat la segona desfeta d'aquesta pretemporada.

Els tricolors tancaran diumenge la pretemporada a la quarta edició del Trofeu Emili Vicente que enfrontarà a l'FC Andorra amb el Lleida Esportiu a partir de les 19.00 hores al Camp d'Esports de la capital lleidatana.

tracking