x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
trial

El Trial 2 Dies d'Arinsal tindrà 300 corredors

Hi haurà un dispositiu especial per l’alt risc d’incendis forestals
Presentació de la prova.

Presentació de la prova.

Presentació de la prova.

Comú de la massana
Actualitzada 05/08/2022 a les 12:00
El Trial 2 Dies d’Arinsal arribarà aquest cap de setmana a la seva 20a edició i ho farà amb una gran participació, i és que l’organització va arribar al límit de 300 participants i 100 seguidors, i va haver de posar en marxa una llista d’espera. Degut a la situació d’alt risc d’incendis forestals, des del Moto Club Arinsal es va recordar que, a més de les normes ja anteriorment establertes, queda prohibit que els participants surtin dels recorreguts marcats, i també està totalment prohibir fumar durant tot el recorregut.

El Trial 2 Dies d’Arinsal comptarà amb dues jornades de competició, demà i diumenge, en què els participants, dividits en quatre categories, hauran de superar les 18 zones que completaran els 42 quilòmetres de recorregut. La vicepresidenta del Moto Club Arinsal, Sandra Bonet, va manifestar que “el principal objectiu és ser un punt de trobada entre els aficionats a aquest esport, ja que es viu un ambient fantàstic entre pilots i seguidors”, i va afegir que “és una bona ocasió per compartir experiències entre aficionats nacionals i internacionals”. Entre els participants confirmats hi haurà noms com Cyril Despres o Luc Alphand, mentre que entre els pilots del país destaquen Jordi Lestang o Gaudi Vall.

L’esdeveniment també ajudarà a la dinamització del poble d’Arinsal, ja que tots els participants i seguidors presents al Trial 2 Dies d’Arinsal rebran un val de restauració de deu euros per utilitzar en una vintena d’establiments del poble.
Etiquetes
  • #1 Xavi
    (06/08/22 06:50)

    300 trinxaires... una vergonya

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts