Un efectiu Andorra despatxa l'Espanyol B (3-1)

L’equip tricolor, molt superior al filial blanc-i-blau de 2a RFEF, va aixecar el peu a la represa

El capità Rubén Bover felicita Iván Gil per un dels seus dos gols, ahir a l'amistós.FC ANDORRA

L’FC Andorra va sumar la segona victòria de la pretemporada al desfer-se per la via ràpida de l’Espanyol B (3-1) amb dos gols d’Iván Gil i un altre de David Martín.

Va ser l’extrem castellà, precisament, qui va estrenar el marcador amb una bona jugada de combinació. Va controlar una centrada de Marc Fernández amb el pit i la va definir amb l’esquerra Martín. L’Andorra es va mostrar molt superior, sobretot a la primera part, al filial espanyolista, que milita a la Segona RFEF, i només Kenneth Soler va inquietar Ratti amb un xut escorat al minut 38. L’ocasió de falta de Marc Fernández, que el porter espanyolista Iker Piedra va salvar amb una gran intervenció, va ser el preludi de la sentència dels d’Eder Sarabia amb dos gols d’Iván Gil abans del descans. Després d’una bona pressió de l’Andorra i, des del vèrtex de l’àrea, el 22 es va inventar un xut directe a l’escaire (2-0) i, gairebé seguit, una recuperació de Martí Vilà dins l’àrea va permetre definir Gil amb el 3-0. A la represa, l’Andorra va aixecar lleugerament el peu de l’accelerador i l’Espanyol B es va anar trobant més còmode. Al minut 55, en la mateixa jugada, el migcentre Carlos Mangada i Javi Lancho van enviar la pilota al travesser i cinc minuts després va arribar l’únic gol dels de Luis Blanco, amb una falta lateral que el mateix Lancho va introduïr de cap al fons de la porteria tricolor. Adrià Vilanova va gaudir de la primera titularitat ja superats totalment els problemes físics del final de la temporada passada i l’extrem Jacobo González va debutar amb la samarreta de l’Andorra. El pròxim amistós dels de Sarabia serà el dimecres 3 d’agost que ve a l’Estadi Johan Cruyff contra el Barça Atlètic de Rafa Márquez.

L'FC ANDORRA ENTRA A FORMAR PART DE LA LLIGA GENUINE

LaLiga Genuine Santander, iniciativa pionera al món desenvolupada per LaLiga i que consta d’una lliga composta per equips de persones amb discapacitat intel·lectual, tindrà l’FC Andorra com a nou participant. L’equip tricolor se sumarà, també al Reial Madrid, com a equip nouvingut i ja són 42 les formacions que formen part de la lliga. “L’arribada de dos nous equips a aquest projecte innovador i socialment responsable és una notícia excel·lent per a tots”, va afirmar Olga de la Fuente, directora de la Fundació LaLiga. La nova temporada està prevista que pugui començar el mes de novembre que ve.