Nova cursa de trail al Pas amb tres recorreguts

La "Travessa Pas de la Casa" se celebrarà el 14 d'agost i passarà pels punts més icònics de la vida amb l’estany d’Abelletes com a punt central

Presentació de la nova travessaComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encamp estrena la "Travessa Pas de la Casa", una nova cursa de muntanya impulsada amb l'objectiu de diversificar l'ofertad’activitats d’estiu i posar en valor l’entorn natural, amb l’estany d’Abelletes com a punt central dels tres recorreguts que passaran per diversos punts icònics de la vila, segons informa l'ens comunal en un comunicat.

Així, amb la col·laboració del comú, la travessa es durà a terme del 12 al 14 d'agost.Durant els dies 12 i 13, es farà un "village" de l’esport, a la plaça de l’Església, on estaran a la venda diferents productes de les marques col·laboradores i es farà l’entrega dels dorsals i del "welcome pack".

Els tres recorreguts de la cursaseran el diumenge 14 d’agost i les sortides seran a les 10 h, la distància de 10 km (la cursa Antenes), a les 10.30 h, la distància de 5 km (la cursa Directa), i a les 11 h la distància de prop de 3 km (la cursa Antenes). Totes les tres curses tenen el punt de sortida i arribada a la plataforma de Grandvalira al peu del telecabina Pioners, segons destaca la corporació. Així mateix, al llarg dels tres recorreguts, hi haurà quatre avituallaments, i també s'han creat itineraris alternatius en el cas de que el clima o l’estat del terreny dels traçats principals no tinguin unes bones condicions per a la realització de les curses. En acabar s'oferirà un dinar popular i es realitzarà l'entrega de premis.

El comú assenyala que el període d'inscripció per participar a la travessa estarà obert fins al pròxim 10 d’agost.Les classificacions estaran disponibles al final de la cursa, i organitzades per categories, tot i que els premis seran només per la categoria absoluta femenina i masculina.

tracking