KARATE

Andorra guanya dues medalles als Jocs Mundials de Policies i Bombers

Sergi Herver va competir representant al Cos Nacional de Policia del Principat d’Andorra i a la Federació a Rotterdam

El competidor sènior de Kumite, Sergi HerverFederació Andorrana de Karate

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El competidor sènior de Kumite, Sergi Herver, va participar ahir dijous com a representant delCos Nacional de Policia del Principat d’Andorra i de la Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) als Jocs Mundials de Policies i Bombers, que es disputen a Rotterdam (Països Baixos) i que contempla dintre de les seves disciplines el Karate en les seves dues modalitats (Kata i Kumite, individual i per Equips), segons informa la federació en un comunicat.

En aquest sentit, Herver ho va fer en la modalitat deKumite (Combat) individual en el pes de -85 Kg i també per equips, junt amb 3 companys d’Espanya. La federació relata que anivell individual, Herver va haver de fer tres combats per arribar a penjar-se la medalla de plata. Així, fent format de Round Robin (tots contra tots), en primera ronda, l’andorrà es va enfrontar al competidor de Romania, Auriel Ciubotariu Petru, a qui va guanyar per un contundent 9-1. En el segon combat, li va tocar el competidor de Mongòlia, Ganbat Gantogtokh, a qui en un minut va guanyar 8-0, restant-li encara dos minuts de combat que no va necessitar fer. L'últim combat i després de patir un fort xoc al turmell, va ser contral competidor de Cambodja, Kak Seilapanha, amb qui es decidia qui s'emportava la medalla d'or.Tot i que Herver va començar marcant el primer punt, no va ser suficient ja que van finalitzar el combat en un ajustat 3-2, atorgant-li a l’andorrà la medalla de plata.

Així mateix, Herver va competir per equips. Aquest cop, la competició era en format mort sobtada i a l’Equip "EspAnd" li va tocar enfrontar-se en primera ronda amb els francesos. El primer dels tres combats, EspAnd el va perdre. En el segon, sortint Sergi a competir, guanyava el combat 2-0, quan es va lesionar el genoll esquerre. Així doncs, sense possibilitat de seguir competint, l'equip va perdre i va aconseguir una medalla de bronze. L'andorrà està pendent d'un estudi pel genoll lesionar, segons informa l'equip.

Amb aquest esdeveniment, en el qual Andorra participava per primera vegada i amb dues medalles, la federació finalitza la temporada 2021-2022.

tracking