L'Inter Escaldes queda fora d'Europa amb el cap ben alt

Soldevila, Roca i Viti celebren el gol de l'Inter, ahir.

INTER ESCALDES
Actualitzada 28/07/2022 a les 12:02
La llei del més fort va deixar l’Inter Escaldes fora de la Conference League en la segona prèvia de la competició. El partit d’anada a Romania va pesar massa a l’equip escaldenc que, tot i ser superior en molts trams del partit, va acabar per morir a la riba i cedir un empat (1-1) a l’Estadi Comunal Joan Samarra.

La consigna era clara. Evitar caure en el parany de rumiar el desavantatge al camp del CFR Cluj (3-0) i focalitzar els esforços a intentar guanyar el partit. I ho va llegir a la perfecció l’Inter, que va posar la por al cos als de Dan Petrescu amb un gol de cap de Genís Soldevila al minut 21 que va fer justícia a les intencions d’un desenfadat grup d’Otger Canals. L’equip escaldenc va mantenir la personalitat fins a l’arribada de l’interludi, amb tres opcions d’anotació de Chete, una d’Aridai, però ja se sap que quan el petit perdona, arriba el gran amb el martell. Novament, un penal va desendollar l’Inter, tal com va passar a l’anada jugada a l’Estadi Dr. Constantin Rădulescu amb aquella mà de Feher. Als sis minuts de la represa, un penal discutible de Chete el va transformar Deac en l’1-1, que va ensorrar qualsevol intenció de proesa. A més, l’expulsió d’Ilde Lima va obligar els escaldencs a remar amb inferioritat numèrica a la darrera mitja hora de partit.