atletisme

Alba Viñals signa la 18a posició a la sèrie dels 200 metres llisos

Alba Viñals va finalitzar en la 18a posició de la seva sèrie en la prova dels 200 metres llisos del Festival Olímpic de la Joventut que se celebra a Banská Bystrica (Eslovàquia). La petita de les Viñals, de només 15 anys, era una de les atletes més joves de la competició i va marcar un crono de 26”77, superant sis corredores.

D’altra banda, avui és un dia especial per a la germana d’Alba, Duna Viñals, que disputa a les 20.20 hores la final de la prova dels 400 metres tanques. Dimarts, l’atleta andorrana va acabar tercera de la seva sèrie amb un temps de 62”42 i va ficar el cap a la final. Pel que fa a l’altra disciplina dels FOJE amb representació andorrana, la natació, Teresa Vergés competirà avui en la seva sèrie de 200 metres estils. Aquesta serà, però, la penúltima cita per a la jove nadadora, que demà afrontarà també els 50 lliures.