Automobilisme

Victòria absoluta d'Edgar Montellà a la Pujada a Alp

Montellà va endur-se la victòria.FOTOESPORT

Edgar Montellà va endur-se la victòria absoluta a la Pujada a Alp després d’un frec a frec amb Antoni Arrufat. El pilot encampadà va acabar amb un temps de 3’08”012, i va acabar superant al corredor català en poc més de dos segons. L’últim lloc del podi va ser per a Jordi Gaig. Després de la prova, Montellà va mostrar-se satisfet per la victòria i va destacar els canvis de reglatge que va fer després de cadascuna de les pujades com un dels punts a favor per acabar-se enduent el triomf.

La quarta posició a la general va ser per a Gerard de la Casa, que va quedar-se a dos segons dels llocs de podi. Tot i quedar-se amb la mel als llavis a la classificació absoluta, el corredor del país sí que va pujar als llocs d’honor amb la segona posició a la categoria de turismes, tot i els problemes que va patir amb l’accelerador del seu Ford Fiesta.

Pel que fa a la resta de corredors del país, Marc Solsona va acreditar una 11a posició a la classificació general i quarta a la categoria CM Promoció, Marcel Muxella va finalitzar en 17è lloc, i Ian Porté va haver d’abandonar per problemes mecànics.