Rècord d'assistència a la Copa del Món

Més de 50.000 espectadors han gaudit de l'espectacle amb els millors corredors del món

Rècord d'espectadors a la Copa del MónFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rècord d'assistència a la Copa del Món de BTT amb més de 50.000 espectadors que, tot i la forta calor, han volgut gaudir de l'espectacle amb els millors corredors del món. Així ho han mostrat al balanç fet aquesta tarda després de les curses de cross-country olímpic, onLucaBraidotiAnneTerpstrahan quedat guanyadors, posant elpunt finala un gran cap de setmana a l'estació massanenca.

A la cursa masculina, l'italiàLucaBraidotha sumat la seva segona victòria consecutiva després d'imposar-se al Pla de laCaubella, i refer-se de la decepció de divendres alshorttrack, quan un problema mecànic va deixar-lo sense opcions de guanyar quan tenia el triomf a les mans. La segona posició ha estat per a David Valero, que ha igualat la seva millor actuació en Copa del Món amb el podi a Nove Mesto al 2017.Per últim, el líder de la general NinoSchurterva tancar el podi en tercera posició.Per la seva banda, el resident XaviJovéha hagut d'abandonardesprés quese li sortís la cadena durant el recorregut. Ha intentat tornar-la a col·locar, però s’ha acabat trencant i ha hagut d’abandonar. A la prova femenina, Anne Terpstra ha guanyat la cursa després d’imposar-se a l’austríaca Mona Mitterwallner i a la suïssa Ramona Forchini. L’holandesa, que ja havia estat segona divendres a la prova de short track, va completar el recorregut en un total d’1 h 15’21”, superant en 57 segons a Mitterwallner i en 1’34” a Forchini.

A la cursa sub 23 masculina, el triomf ha estat per a Carter Woods, per davant de Lucha Martin i Riley Amos. El rider de la Federació Andorrana de Ciclisme, Kilian Folguera, ha estat 58è a 7’46” del primer classificat.

Anne Terpstra

Luca Braidot

tracking