Loris Vergier i Valentina Höll guanyen el descens de la Copa del Món

El francès ha superat el seu compatriota Loic Bruni, i l’austríaca s’ha imposat a Nina Hoffmann

Valentina Höll, guanyadora en la prova de descensRedbull

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LorisVergieri ValentinaHölls'han imposat a la prova de descens de la Copa del Món de BTT, la segona de les curses que s'estan celebrant aquest cap de setmana a Vallnord-Pal Arinsal. En una jornada marcada pel gran ambient a la zona de Fontanals tot i la forta calor, el resident gal ha estat el millor al nou circuit i ha realitzat el millor registre amb un temps final de2'44"500, superant en gairebé un segon i mig el seu compatriota i també resident al país,LoïcBruni. El podi de la categoria masculina l'ha tancat el canadencFinnIles.

Pel que fa a la cursa femenina, la corredora austríaca, ValentinaHöllha estat la dominadora i ha aconseguit el millor temps amb un registre final de3'09"803, dominant amb diferència respecte a les seves competidores. La segona ha estat l'alemanya Nina Hoffmann a3"538de la vencedora, mentre que el podi l'ha tancat l'actual líder de la general de la Copa del Món, la suïssaCamilleBalanche, que ha finalitzat a3"684del millor registre.

La Copa del Món de BTT de Vallnord-Pal Arinsal posarà demà elpunt finalamb les curses decross-country olímpic a la zona de laCaubella, on entraran també en escena els dos últims representants del país, XaviJovéen elit, i Kilian Folguera ensub23.

tracking