x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Bartolomé torna a casa il·lusionat i preparat pel repte

L'aler coincideix de nou amb Natxo Lezkano
Alexis Bartolomé ha estat presentat aquest matí

Alexis Bartolomé ha estat presentat aquest matí

Alexis Bartolomé ha estat presentat aquest matí

M. B.
Actualitzada 14/07/2022 a les 12:56
    Marc Basco Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra ha presentat aquest migdia a Alexis Bartolomé, que torna al club després de dos anys cedit a l'Oviedo de LEB Or. El jugador ha manifestat que "estic molt content, tornar a casa sempre és il·lusionant i tenim un repte xulo al davant per tornar a jugar a l'ACB, que és el lloc on es mereix estar el club". El tricolor tornarà a coincidir amb Natxo Lezkano, el seu tècnic els dos cursos passats al Principat d'Astúries, i ha assenyalat que "he aprés molt de bàsquet, en Natxo és un molt bon entrenador, m'ha ensenyat molt i he madurat molt com a jugador i com a persona".

Sobre el rol que podrà tenir enguany, ha destacat que "s'està fent un equip molt bo i potser tindré un rol similar al d'Oviedo. Tenir molt protagonisme serà difícil, però arribo amb ganes de jugar". Sobre la seva arribada, el director general Francesc Solana, ha destacat que "teníem clar que la idea era que tornés, està sobradament preparat, té experiència a la lliga i aportarà il·lusió, intensitat i energia".

Solana ha repassat també la situació del mercat, i ha explicat que espera que es puguin avançar les arribades en el joc interior la propera setmana. Pel que fa a les sortides, ha destacat que estan parlant tant amb Paulí, Tyson i Nakic, però encara no hi ha res tancat.

Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts