Atlètic i UE Santa Coloma busquen passar de ronda

Entrenament de l'UE Santa Coloma.UESC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Atlètic Club d’Escaldes i UE Santa Coloma juguen avui els duels de tornada de la primera eliminatòria de la Conference League amb l’objectiu de passar d’eliminatòria. Tots dos conjunts van mostrar-se superiors als seus rivals en els partits d’anada, però afronten el segon duel de manera diferent.

Pel que fa a l’Atlètic Escaldes, rebrà a l’Estadi Nacional el Gzira a partir de les 19.00 hores i buscarà materialitzar la superioritat que va mostrar a Malta, però que no va poder demostrar en el marcador. De la seva banda, l’UE Santa Coloma visita a les 21.15 hores el Breidablik, líder de la lliga islandesa, però que va mostrar-se inferior als colomencs en el duel jugat la setmana passada al Principat.

En cas de classificar-se el conjunt escaldenc disputarà la segona ronda de la Conference League contra l’FK Radnicki Niš de Sèrbia amb el duel d’anada al Principat, mentre que l’UE Santa Coloma es veuria les cares contra el guanyador de l’eliminatòria entre l’FK Buducnost Podgorica i l’KF Llapi.

tracking