FITNESS

Los Mercenarios guanyen l'Andorra Fitness Challenge

Podis de la categoria elit.COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

L’equip Los Mercenarios del Vilanova Jungle Crossfit va endur-se la victòria en la categoria elit a l’Andorra Fitness Challenge, competició corresponent a la Fitness Challenge League, celebrada al llarg del cap de setmana al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. El conjunt català va sumar un total de 930 punts als cinc sectors del campionat, superant els Bocachanclas de Brave Coast, que van fer 883 punts, i els Silverback, que van sumar-ne 852.

Pel que fa a la categoria RX, el triomf va ser per a The Ukelele Squad amb 864 punts, mentre que Los Desnutríos, amb 754, i Miajas de Apechusque, amb 733, van completar el podi. Per acabar, el Patrifassicos va vèncer a la categoria Open amb 837 punts, amb Inter Jordis, la Dragona en segon lloc amb 733 punts, i amb Valhalla’s Vikings tercers amb 712.

L’Andorra Fitness Challenge va comptar amb 800 participants. La parròquia va rebre el cap de setmana uns 2.000 visitants sumant els esportistes i els acompanyants.