futbol sala

La sub 19 perd per la mínima contra Bèlgica

Els tricolors donen la cara però es veuen superats pels belgues

Un instant del partit.

La selecció sub 19 va tancar la ronda principal del Preeuropeu amb una derrota per la mínima 3-2 contra Bèlgica. Els belgues manaven 0-2 al descans amb les dianes de Tristan Vandenplas i VIncenzo Morando, però Pol Villalta va poder reduir la diferència a la segona meitat.

Els tricolors van anar a totes buscant l’empat, però va ser Ilias El Hari qui va donar aire a Bèlgica amb l’1-3 quan faltaven tres minuts per al final. El seleccionador Aitor García va treure el porter jugador per buscar un empat heroic, però la reacció de la sub 19 va quedar en el 2-3 definitiu amb un gol de Guillem Jeansou 30 segons abans del final.

La sub 19 va acabar la ronda principal en tercera posició després de les derrotes contra Ucraïna, que va classificar-se per a l’Europeu, i Bèlgica, i la victòria contra Moldàvia.