La selecció sub 19 suma un gran triomf contra Moldàvia

Andorra va imposar-se per la mínima.FMF

La selecció sub 19 de futbol sala va sumar la primera victòria a la ronda principal del Preeuropeu després de superar Moldàvia per 4 a 5 en un duel disputat en què els tricolors van dur el ritme del partit des de l’inici.

Després del dur càstig contra Ucraïna de dijous, els nois d’Aitor Garcia van sortir a totes i als cinc minuts ja vencien per 0 a 2 amb les dianes de Nil Manchado i Roc Torres. Sergiu Crasilov va retallar diferències al quart d’hora, però Manchado, de nou, va fer l’1 a 3 abans del descans. A la represa, Dumitru Cucos va situar el 2 a 3 al marcador i el duel va entrar en uns minuts de bogeria, amb dues dianes gairebé seguides de Roc Torres i Pol Vilalta en poc més de mig minut, i dos gols més dels moldaus en 34 segons per situar el 4 a 5 al marcador. Els amfitrions van anar per l’empat però els tricolors van resistir i van sumar un gran triomf.

La sub 19 tancarà demà el Preeuropeu contra Bèlgica.