Llovet afirma que "estic al lloc on vull estar"

El jugador del MoraBanc considera que pujar a l'ACB "no serà fàcil ni un camí de roses"

Nacho Llovet durant la compareixença d'avuiM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nacho Llovet ha manifestat que "estic content amb la meva decisió, crec que és encertada i estic al lloc on vull estar", després de la seva renovació com a jugador del MoraBanc Andorra i de convertir-se en un dels líders del projecte a la LEB Or per buscar l'ascens a la Lliga ACB. El jugador català ha destacat que "la temporada passada va ser la més dura de la meva carrera, però poc temps després al club em va mostrar la seva aposta i confiança per mi", i ha afegit que "vaig començar a plantejar-me coses que abans no m'havia plantejat i a veure el repte amb il·lusió". Tot i això, Llovet ha confessat que "sempre hi ha algun dubte perquè hi ha riscos, però vaig pensar, per què no? M'he sentit molt bé, ben tractat i estimat i amb una aposta que agraeixo molt".

De cara a la propera temporada, l'interior ha afirmat que "l'objectiu és molt clar, pujar a l'ACB, però que ningú pensi que serà fàcil ni un camí de roses perquè la competència és molt forta", i sobre el fet de que sigui l'únic jugador de l'any passat que segueixi a l'equip, ha declarat que "al final són les circumstàncies personals de cada jugador", i ha agregat que "sí que he parlat amb algun dels companys, però entenc que alguns puguin tenir por perquè és un projecte xulo, però difícil".

Francesc Solana s'ha referit també a la continuïtat de Llovet, i ha manifestat que "és el primer pilar fonamental d'aquesta temporada i estem molt contents de que continuï". El director general de l'entitat ha confirmat també que el club va rescindir el contracte de Fausto Ruesga, que estava cedit, i sobre el suposat interès del Barça en fitxar a Oriol Paulí, amb contracte en vigor, ha assenyalat que "ni soc el Barça ni soc Paulí. Ell sap que ha de fer si vol trencar el contracte, i quan vulgui fer-ho ja ens ho comunicarà".

tracking