atletisme

Nahuel Carabaña acaba 15è als 3.000 metres obstacles

Nahuel Carabaña va finalitzar en 15a posició a la cursa dels 3.000 metres obstacles del Campionat d’Espanya d’Atletisme, que se celebra aquest cap de setmana a la localitat malaguenya de Nerja. L’atleta del Playas de Castellón va tancar la classificació amb la 15a plaça després de completar la cursa amb un temps de 9’02”24, lluny de la seva millor marca personal i rècord d’Andorra, que està establert en 8’36”38. La victòria i el títol a Màlaga va ser per a Sebastián Martos, seguit per Daniel Arce i Víctor Ruiz.

La de Carabaña va ser l’única participació andorrana al Campionat d’Espanya, ja que també ho havia de fer Pol Moya, però va decidir renunciar-hi per arribar en les millors condicions possibles als Jocs del Mediterrani d’Orà, en els quals té previst disputar les curses dels 800 i els 1.500 metres. De la mateixa manera, Carabaña també serà a la cita d’Orà, on correrà la prova dels 1.500 metres.