Bàsquet

El soci del MoraBanc Andorra podrà renovar a meitat de preu

El club tricolor premia la fidelitat i ofereix un descompte del 50% per al curs a la LEB or

El soci i abonat del MoraBanc Andorra podrà renovar el carnet a preu reduït.Fernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

Posat el fil a l’agulla i presentat el nou entrenador, Natxo Lezkano, el MoraBanc Andorra segueix fent les passes adients per a la reconstrucció a la LEB or. Ahir va presentar la nova campanya de socis de cara a una temporada cabdal, la del retorn a la Lliga ACB com a únic objectiu. Amb el leitmotiv de La vida continua, tenim somnis nous, l’entitat tricolor aposta per la fidelitat i cada soci que renovi la localitat ho podrà fer a meitat de preu. Així, el soci que segueixi amb el seu vincle ho podrà fer per 50 euros, mentre que un soci nou ho farà per 100 euros, però per poder presenciar els 17 partits de lliga, com altres temporades, caldrà ser també abonat. La tarifa d’abonament per a associat nou serà de 278 euros i de 133 la més econòmica, i aquells socis i abonats que hagin decidit no seguir tenen fins al 30 de juny per donar-se de baixa.

El director de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, va assegurar que “no tenim la sensació que anem a perdre molts abonats [ara mateix són uns 2.300] i la resposta de la gent està sent molt bona. Crec que hem construït un moviment social sòlid i no seria agosarat pensar, fins i tot, a fer créixer la xifra”. El club farà una contracció pressupostària i compta amb el suport i el compromís dels patrocinadors, “tot i que és evident que la LEB or no genera el mateix que l’ACB”, va apuntar Fernàndez, que va afegir que la intenció del club és disposar “d’un pressupost potent per a la categoria”. A més, va afegir el director de comunicació del MoraBanc Andorra, “la idea del club és estar el més semblant possible a l’ACB”.

Morgan i Noua, adeu

D’altra banda, l’entitat va oficialitzar la rescissió dels contractes de Conor Morgan i Amine Noua, dos dels jugadors que encara tenien vincle amb el MoraBanc fins al 2023 i que no continuaran.

tracking