Futbol

Test exigent per seguir pel bon camí

La selecció visita Moldàvia a la recerca d’un bon resultat per mantenir la dinàmica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció tanca la primera tongada de la Lliga de les Nacions amb una visita a Moldàvia (18.00 hores). Tot i tenir encara ben viu a la retina l’empat de fa tot just vuit dies a l’Estadi Nacional, els integrants del combinat nacional esperen un duel ben diferent aquesta tarda, i el migcampista Marc Pujol va manifestar que “segur que serà diferent pel canvi de superfície, perquè a casa estem molt còmodes i perquè segur que serà diferent”, i va afegir que “l’hem preparat el millor que hem pogut, tenint en compte que a l’anada va haver-hi el condicionant de la seva expulsió, i avui esperem un partit molt dur i segur que també molt llarg”. Pujol va assenyalar també que “crec que serà un partit físic, dur i tàctic”, i va cloure que “no diria només un sol jugador com a més perillós, en l’àmbit col·lectiu funcionen molt bé i tenen jugadors diferencials a totes les línies”.

De la seva banda, el tècnic tricolor, Koldo Álvarez de Eulate, va afirmar que “crec que les nostres possibilitats passaran per les coses bones que siguem capaços de fer”, i va afegir que “com més coses bones siguem capaços de fer a dintre del camp més possibilitats tindrem de sumar algun resultat positiu, que és el que intentarem buscar demà”.

La principal novetat a la llista de convocats és l’entrada d’Iker Álvarez de Eulate i també s’hi van afegir Aleix Viladot i Albert Reyes. En canvi, no estaran disponibles per al partit d’aquesta tarda ni Sergio Moreno ni Èric de Pablos.

Test exigent per seguir pel bon camí

tracking