La sub 21 tanca el Preeuropeu amb una dura golejada (7-0)

Ot Remolins perseguint Jan Zamburek.FFRT

La selecció de futbol sub 21 va tancar la seva participació al Preeuropeu de la categoria amb una dura golejada a domicili per 7 a 0 contra la República Txeca.

Els locals van dominar des de l’inici i al primer quart d’hora ja manaven 2 a 0 gràcies a les dianes d’Adam Karabec i Adam Gabriel. Els tricolors estaven pràcticament noquejats, però van provar de refer-se, tot i que dos cops més en dos minuts, al 25 i 27, amb els gols de Vaclav Sejk i Michal Sevcik, van situar el 4 a 0. Per si la ferida no fos encara prou gran, els txecs van tenir encara oportunitats de fer dos gols més abans de passar pels vestidors amb els doblets particulars de Karabec i Sejk, que van deixar el marcador amb un dolorós 6 a 0 al descans. A la represa, els txecs van abaixar el peu de l’accelerador, però van poder arrodonir la golejada amb el 7 a 0 de Krystof Danek al minut 55.

Amb aquesta derrota, la selecció sub 21 va tancar la fase de classificació per a l’Europeu, i va fer-ho sense sumar cap punt després de saldar amb deu desfetes els partits jugats.