enduro

Àlex Iscla i Sara Gay s'imposen a la primera Naturland Enduro Race

Un centenar de corredors prenen part a l’estrena de la prova de 38 quilòmetres

Un dels participants, al tram final del recorregut.naturland

La primera edició de la Naturland Enduro Race va tenir victòria de casa amb el triomf d’Àlex Iscla en categoria masculina. El rider del Principat, vencedor del campionat d’Espanya l’any passat, partia com a favorit i no va deixar escapar la victòria a Naturland després de completar els quatre trams cronometrats de 38 quilòmetres en 17’51”46, superant l’australià Jordan Prochyra i el català Ferran Jorba, i el també corredor del país Guillem Casal, que va quallar un quart lloc. A la prova femenina tampoc va haver-hi sorpreses, i la campiona d’Espanya, Sara Gay, va aconseguir també la victòria davant de l’ambaixadora de Naturland, Ares Masip, i d’Alba Lara.

Qui també va executar una bona actuació va ser el jove Arnau Graslaub, que va finalitzar en 29a posició a la general i, a més, va endur-se la victòria a la categoria júnior amb un temps de 21’26”61, amb gairebé mig minut de marge respecte al segon, Pol Font.

La primera edició de la Naturland Enduro Race va comptar amb un centenar de participants en una prova que va ser puntuable per al Campionat d’Andorra, per a la Copa Pirineus, i també per al circuit Enduro World Series Qualifier. Tant des de l’UCI (Unió Ciclista Internacional), com des de l’organizació i des dels esportistes, es va fer una valoració positiva d’aquesta primera edició.