enduro

Tret de sortida a la Naturland Enduro Race

El traçat té 38,61 quilòmetres amb 1.308 metres de desnivell

Cursa de les Enduro World Series.EWS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland viurà avui el tret de sortida de la Naturland Enduro Race, una prova de ciclisme en la modalitat d’enduro que farà que per primer cop el país rebi una prova de les Enduro World Series Qualifier, el circuit més important en l’àmbit mundial d’aquesta especialitat. La prova també comptarà per a la Copa Pirineus, que acull proves de França i Catalunya, i servirà com a Campionat d’Andorra.

El traçat tindrà 38,61 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.308 metres i un desnivell negatiu de 1.964 metres, amb el refugi de la Roca de Pimes com a punt més alt, a 2.163 metres, i el centre de Sant Julià de Lòria com a indret més baix, a 905 metres. La cota 1.600 de Naturland tindrà el pàdoc i la sortida de les curses d’adults, mentre que la cota 2.000 serà on arrenquin les proves infantils. La plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria serà l’epicentre de la competició amb les arribades de totes les proves.

Pel que fa als participants, la prova comptarà amb noms importants com els vigents campions d’Espanya de l’especialitat, Sara Gay i l’andorrà Àlex Iscla, així com amb altres corredors com Ares Masip, Guillem Casal, Mathieu Baumel o Àlex Medina.

L’acció arrencarà avui amb la disputa dels entrenaments oficials per als adults, amb els entrenaments lliures de les curses infantils i els entrenaments a la zona urbana d’adults. A la cota 2.000 de Naturland, a més, es farà la cursa EWS Kids, destinada a esportistes d’entre tres i catorze anys. Per demà quedaran les curses de les diverses categories a partir de les 9.00 hores, i l’entrega de premis, que es realitzarà a les 16.00 hores a la plaça de la Germandat de Sant Julià.

tracking