trial

Trial d'exhibició a The Cloud

El 30 cops campió del món realitza una exhibició a la plaça de The Cloud

El trenta cops campió del món, Toni Bou, en una de les acrobàcies.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bou & Pascu Racing Team, equip de trial impulsat pel 30 cops campió del món, el resident Toni Bou, i pel pilot de la Seu d’Urgell campió d’Europa, Jordi Pascuet, afronta enguany el seu segon any d’existència. L’equip competirà al Mundial de Trial2, segona categoria del campionat, i comptarà amb els pilots del país Gaudi Vall i Jordi Lestang. A més, de cara a aquest curs ha incorporat l’escocès Ben Dignan. Aprofitant l’exhibició que Bou, Pascuet i Marcel Justribó van realitzar ahir a la plaça de The Cloud de la capital, l’equip va presentar-se davant de l’afició.

El Mundial arrencarà en tot just dues setmanes amb el Gran Premi d’Espanya a l’Hospitalet de l’Infant, i Jordi Pascuet va manifestar al Diari que “afrontem aquesta temporada amb moltes ganes, hem d’aprendre, els pilots van millorant, i més endavant ja haurem de buscar resultats”, i va afegir que “s’ha de ser realista, el Mundial de Trial2 té molta competència i hi ha gent amb molt nivell, però anem pel camí bo i això és el que és important, que tinguin ganes i facin les coses ben fetes”. Per últim, Pascuet va destacar que “a llarg termini la idea seria pujar a TrialGP, però de moment fer-ho bé a Trial2 és difícil, així que haurem d’anar a poc a poc i és una escola bonís­sima”.

El públic present a la capital va gaudir de l’exhibició, les acrobàcies i les derrapades que Bou, Pascuet i Justribó van realitzar, i que fins i tot van comptar amb la participació d’alguns valents que van fer d’obstacles per ser saltats per Bou.

Els pilots del Bou & Pascu Racing Team es van presentar ahir a Andorra la Vella.

tracking