Tercera lliga seguida per a l'Inter Escaldes (2-2)

Els escaldencs s’enduen el títol després d’empatar un partit que perdien 2-0 al minut 93

L'Inter Escaldes celebra el títol de lliga.INTERESCALDES.COM

L’Inter Escaldes va completar el seu triplet particular i va proclamar-se campió de la Lliga Multisegur Assegurances i va assegurar-se la seva presència a la Champions League, en una última jornada del campionat boja en què va empatar 2-2 contra l’UE Sant Julià un duel que perdia 2-0 al minut 93. L’UE Santa Coloma, que va empatar 1-1 contra l’Atlètic Escaldes, acaba en segona posició el campionat i disputarà la Conference League aquest estiu.

El conjunt escaldenc perdia des del minut 41, i això feia que l’UE Santa Coloma, que anava 1-1 des dels 20 minuts estés a un gol de guanyar la lliga. Els de Juan Velasco ho van intentar sense parar, però no van trobar el gol de la glòria i van acabar 1-1 contra l’Atlètic Esacaldes. Amb aquest empat, l’Inter ja era campió, però no volia endur-se el títol perdent, i una reacció final espectacular amb dos gols de Joel Paredes i Ilde Lima al temps afegit van certificar la tercera lliga seguida per als d’Otger Canals, i també que l’UE Sant Julià es quedés sens plaça europea, ja que els lauredians necessitaven la victòria per acabar segons.

El futbol nacional tancarà diumenge la temporada amb la final de la Copa Constitució entre Atlètic Escaldes i UE Extremenya en què hi haurà en joc el títol, i la tercera plaça europea de què disposa l’FAF, la segona corresponent a la Conference League.

Golejada escandalosa

Al play-off de permanència, on ja estava tot decidit, l’FC Santa Coloma va propinar una golejada escandalosa a l’Engordany (8-1) per tancar la temporada. Guillaume, en tres ocasions, Coto, Hamza, Laborda, Ramos i Enric Pi van ser els autors dels gols colomencs contra uns escaldencs que arribaran en un moment horrible de forma a la promoció havent sumat cinc derrotes en els sis partits de play-off. A l’altre duel, Carroi i FC Ordino van empatar 1-1 amb Roberto marcant pel Carroi i Pedro da Silva empatant en l’afegit. El Carroi havia certificat el descens a la Lliga Unida fa unes setmanes, mentre que l’FC Ordino seguirà un any més a la Lliga Multisegur Assegurances.