L'Inter perd contra la UE i encara no és campió

Els escaldencs guanyaran la lliga si empaten a l’última jornada

Un instant del partit d'ahir.interescaldes.com

L’UE Santa Coloma va derrotar per 1-3 a l’Inter Escaldes i va endarrerir el títol del conjunt escaldenc, apurant a més les seves opcions de fer-se amb el campionat. El vigent campió en tenia prou amb un empat per assolir el tricampionat de la Lliga Multisegur Assegurances, però els colomencs van fer-se amb la victòria i mantenen opcions de guanyar la lliga la setmana que ve a l’última jornada. De cara a diumenge vinent, l’Inter Escaldes, que s’enfrontarà a l’UE Sant Julià, en tindrà prou amb un un empat, mentre que l’UE Santa Coloma necessitarà la victòria contra l’Atlètic Escaldes, i esperar la desfeta de l’Inter.

Pel que fa al duel d’ahir, l’UE Santa Coloma va encarrilar la victòria amb dos gols de Gavim i El Kabbou abans de la mitja hora de joc, però Artigas va retallar diferències al minut 35. A la segona part, Gavim va fer l’1-3 de penal, que acabaria sent definitiu en un final de partit tens que va acabar amb dues expulsions per a l’Inter Escaldes. A l’altre duel, l’Atlètic Escaldes es va avançar amb un gol de Cisteró al minut 22, però els lauredians van capgirar el marcador a la segona meitat amb un gol de Bacari de penal, i el definitiu 1-2 de Morales al temps afegit.

Pel que fa al play-off per la permanència, on ja estava decidit el descens del Carroi i la plaça de promoció per a l’UE Engordany, l’FC Santa Coloma va imposar-se per 2-3 a l’FC Ordino, salvat ja matemàticament des de la jornada anterior, mentre que el Carroi va donar la sorpresa i va derrotar a l’UE Engordany per 1-2 amb els gols de Joe Jeanjacques i Óscar Martínez.